Hasznos információk

Photo by Olya Kobruseva on Pexels.com
Photo by cottonbro on Pexels.com

Pszichológiai tanácsadásomon jelenleg korlátozottan tudok új klienst fogadni. A szabad kapacitásról kérem, hogy emailben érdeklődjön az flassu(kukac)gmail.com címen.

A terápia keretei

A tanácsadási folyamatban egy vagy több konkrét cél elérésére szerződünk és ehhez egy idői keretben is megállapodunk. A témától függően változik a folyamat időtartama.

A traumafeldolgozásnál 12-16 találkozásra általában szükség van, ugyanakkor a szexuálpszichológiai tanácsadás sokszor csak célzott edukációt és specifikus technikák megismertetését igényli, így akár pár alkalom után történhet javulás. Az első találkozáskor tudjuk megbeszélni, hogy mi a cél és ezt kb mennyi idő alatt tudjuk elérni. Azonban azt ne felejtsük el, hogy nem vagyunk gépek, a léleknek idő kell a fejlődéshez. Ezért is választottam a nevemhez is kapcsolódó SlowMotion cégnevet.

Az árak – 2023.01.01-től

Az egyéni konzultáció díja 16.000 Ft (60 perc)

A páros konzultáció díja 26.000 Ft (90 perc)

Kedvezményes árak:

Diák/nyugdíjas ár 15.000 Ft (60 perc)

Lemondási feltételek

Az időben le nem mondott konzultációt a következő alkalommal ki kell fizetni. Előző nap, de legalább aznap reggel illik az ülést lemondani, hogy esetleg át tudjam tervezni a napomat. Ugyanakkor ha én mondom le aznap az ülést, akkor a következő alkalom a kliensnek ingyenes lesz. Ez véd mindkettőnket és segíti az elköteleződést a terápiás munka mellett.